Byggeplads

VI TILBYDER AT
UDVIKLE DIN EJENDOM 

Vi samler trådene i hvert projekt

PROBLEMLØSNING SOM SPIDSKOMPETENCE

Vi har en stærk passion for ejendomsudvikling og gennemfører ejendomsudviklingsprojekter fra start til slut.


Vi er drevet af udfordringer og problemløsning. Igennem vores store netværk af investorer, arkitekter, entreprenører, kommuner, m.m. samler vi alle trådene i projektet og fører det frem til et resultat, vi kan være stolte af.
 

Har du en ejendom, du har svært ved at se potentiale i, eller som du gerne vil have hjælp til at udvikle, så kontakt os gerne. Derefter vil vi kigge nærmere på mulighederne for at investere i – og udvikle – din ejendom.


Læs mere om, hvordan vi arbejder med projektforløb nedenfor.

VI STYRER PROCESSEN

Når vi udvikler ejendomme og ejendomsprojekter, arbejder vi i tæt samarbejde med vores partnere og de involverede interessenter. Vi både skaber og opstøver nye projektmuligheder og forhandler med vores store netværk af blandt andre investorer, arkitekter, entreprenører og kommuner.

 

Processen styres helt fra projektidé til den færdige ejendom overleveres til en eventuel ny slutbruger eller ny ejer. Overblikket og projektstyringen er altid samlet hos Jysk Development gennem hele projektforløbet. 

 

Således samler vi alle involverede parter og sørger for, at et projektet succesfuldt realiseres.

back cover transparent.png

VIDEN, KOMPETENCE OG INNOVATION

Gennem vores evne til at styre et ejendomsprojekt fra start til slut får vi ejendommes fulde potentiale frem – til glæde for investorer, ejendomsejere og slutbrugeren af ejendommen.

Se vores video for at lære mere om hvad vi kan tilbyde. 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Vi står klar til at udvikle din ejendom eller ejendomsprojekt. Kontakt os nu, så vi kan tage en snak om mulighederne.